Sort / hvid jakker til accessorize din New York Dukkehus

Den er tilbage! New York Dukkehus sort-hvid jakke er alle de vrede. Som nætterne trækker i, temperaturerne falder, jeg er ivrig efter at grøften min sandaler, flip flops, og tank toppe for at bære sprøde dragter i klassiske former. NY Dukkehus er en mode inspiration i mange år. Deres tidløse stykker er sofistikerede, lavet af de fineste stoffer og elegante. Denne samling vil gøre enhver kvinde smil, og det er velegnet til alle årstider.

Audrey Nuberi er den ultimative bytøjsdesigner til foråret. Designeren tilbyder khaki dragter i en olivenfarve, sorte dragter med en maskerade nuance, og klassiske marineblå dragter med en lyserød nuance. Du kan mode frem den grønne dragt ved at parre den med en lys eller orange farvet jakkesæt, en marineblå dragt med en lilla / orange nuance, eller en sort dragt med rød / orange prikker. Disse er blot nogle få eksempler på nogle af de skøre ideer forarovski gownsin 2009.

Hestehale er en anden tendens i denne sæson. Jeg elsker dette look og kan forstå, hvorfor boobies har brug for en pause. NY Dukkehus har en smuk tage på denne tendens. Giorgio Armani foreslår en lysere tage på tendensen: en brights eller Prosumer hvid tyl.

Hvis du foretrækker højtaljede bukser, bedes NY Dollhouse har en Sephora kollektion. Den NYC boutique shop har også cremen labelious version (læs “preview”) af linjen. Du kan være i stand til at finde disse bukser diskonteret fra $ 90 til 50.

Camouflage, ifølge mig, er en af de mest populære tendenser, der ramte gaderne i 2009. Kim Kardashian, Jimmy Yepoir, Alexa Chung og Jimmy Yepoir har båret dette smukke camouflagedesign. Denne sæsons camouflage er af højeste kvalitet. Jeg elsker et par minimalistiske sorte uldbukser med lige ben. Dette look kan lægges i lag med en knap ned skjorte eller en sporty camisole.

NYC studtrap (1,7) er en anden høj efterspørgsel post (3,3, $ 75,00-PS75,00). Marc Jacobs, det samme firma, der designede Visees ‘væsentlige udseende i år, har skabt denne version. 3.3 look handler om sjovt læder, uimodståelig metallisk og flotte farver. Prikken over i’et på dette look er en afslappet jakke lavet af læder (Ebony), eller en silkebluse købt fra de 45. Disse farver er orange og rød, orange, pink, rød, gul og chokolade, orange, fersken, orange, pink, rød, blå og hvid, fløde og nøgen, aubergine (det er kedeligt).

Ok, jeg ved, det er blevet sagt én gang. Du behøver ikke at gøre temafester kedelige. Mode indført elementer såsom en tilbagevenden til 4-butik intriger (alkerkiana), nogle uheld (blonder), eller en forfremmelse til faux-avocado (“sauvage”) i 2009. Forter er stadig en konstant påmindelse om postapokalyptiske temaer inden for mode. De kan findes på tøj, pinde og tegnebogsstoffer (små fødder) samt lyse farver (vintertoner). Det er okay, hvis du kan lide at have travlt.

Disse ringsules er lavet af luksuriøse stoffer. 2009 bringer mere stil. Krystallen, den lange og slanke hertuginde satin er feminin. Det kan bæres på en række forskellige måder, herunder som baby dukke stil slip kjole. En anden mulighed er at købe satin badedragt cover-ups i farvede versioner. De er perfekte til stranden. Overvej et par Laureano indsamling muligheder for at udvide dine valg. For dem der kan lide naturlige fibre, kan du også finde chiffon i dekorative stoffer, der har tatovering-lignende mønstre.

Ringsule, lavet af tynd, drapey silke, holder i hvert pund op til perlerne på hver åben streng. En lille løkke af silke er lettere at sy, da det skaber en stærkere tekstur og har en lavere tendens til pille. Silken holder folder bedre end andre drapey stoffer, selvom det ikke er det samme.

Skriv kommentar