De bedste Halloween kostumer til børn

De bedste Halloween kostumer og de mest delte indlæg af folk på sociale medier. Dette er et kig tilbage på, da jeg var ung, og mine forældre lavede de mest fantastiske kostumer til Halloween. Det omfatter også den tid, der tilbringes i kostumestuen. Eller måske tyroler strømper damer!

Min otte-årige datter absolut elsker Halloween. Hun er altid på udkig efter de mest fantastiske kostumer, når vi går ud til middag. Det er nok fordi hun husker at spille Grev Dracula i sit hjem og derefter gå til disse skræmmende steder. Vi har prøvet mange Halloween fødevarer, fra popcorn til butikker, og hun er på udkig efter det samme til Halloween i år – spindelvæv med slik majs på en cob.

Lad mig fortælle dig en lille hemmelighed: De bedste kostumer behøver ikke altid at være dyre teletubbies kostume. Du behøver ikke at bruge en masse penge på kostumer, der giver børn den fornemmelse, at de bliver skræmmende og vidunderlige. En simpel kjole, der ligner en fe prinsesse, eller heks, er et eksempel på en grundlæggende kostume. En lyserød og hvid kjole med matchende pandebånd og en tryllestav vil få en fe prinsesse til at se charmerende ud. Hendes magiske tryllestav passer perfekt til hendes kjole.

En pirat kostume er en anden rigtig god idé. Pirat kostume var et populært valg for drenge i firserne, men piger nu elsker det så godt. Grib din pirat gear og gå til kostume shop, hvis du ønsker at være en pirat. Mange butikker bærer Jack Sparrow og Barbossa kostumer. Disse to tegn er meget populære og er fantastisk til børn, da de føler sig en del af handlingen ud i det offentlige iført deres kostumer.

Det er sjovt at klæde sig ud til Halloween, og det er sjovt at lade som om, du er en speciel person, såsom julemanden eller et stort græskar. Nogle børn elsker at klæde sig ud som Toy Story-figurer. Det betyder, at deres værger eller forældre bliver nødt til at købe et græskar kostume for dem at bære med kranse de gjorde. Den Pumpkin kostume er så populær, at børn vil anmode om at blive Santa Claus hvert år, forældre siger.

Her er et hurtigt tip til at hjælpe med at gøre dit barns Halloween kostume det bedste. Før du begynder at shoppe for dit barns Halloween kostume, læse hele denne artikel. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, hvilken type kostume dit barn skal bære. Du kan også tjekke denne anmeldelse af et kostume køber, der har købt en Halloween kostume tidligere. Find ud af, hvilket outfit der bedst parres med et varmt Halloween-kostume til en datter af en anden forælder. Denne anmeldelse er nu tilgængelig!