3 grunde Moms tjene penge på internettet

Jeg er mor til to, med en ekstra barn på vej, og jeg synes, at være et ophold derhjemme mor er langt en af de sværeste job af alle. Jeg føler, at jeg er nødt til at være på arbejde for at tjene penge – og at være et ophold hjemme mor på internettet er virkelig ikke en mulighed, da når du er et ophold derhjemme mor du nødt til at være derude på udkig efter arbejde eller børnepasning.

Jeg byggede min virksomhed omkring at have en anden ser ud for mine børn, mens jeg gjorde det arbejde, jeg ønskede at gøre. Og jeg indså hurtigt, at jeg ikke kunne tjene mange penge på at gøre det, da mine børn vokser op så hurtigt. Jeg var begyndt min Internet forretning med affiliate marketing, som gav mig fleksibilitet til at vælge mine timer. Hvis det ikke var for mine børn, ville jeg ikke engang have råd til at tage dem til dagpleje, så jeg kunne blive hjemme og arbejde.

Jeg har været i stand til at bruge min virksomhed til at støtte mig og min familie på mange måder, der ikke engang var en del af min oprindelige plan. Det har været grundlaget for den lektionsplan, jeg har i øjeblikket udviklet online, og har faktisk været katalysator bag min eventuelle afslutning af et job, som jeg ikke var rigtig glad for.

Jeg har tænkt mig at dele med dig de primære grunde til, at mine børn bliver så massive forbrugere, og hvordan du kan også!

Årsag #1: Mange børn har problemer med at have det godt på bekostning af andre børn. Hvis det ikke er nok til at motivere dig til at komme i gang med at arbejde online hjemmefra, vil det helt sikkert få dine børn i gøremål og fritidsaktiviteter. Som dit barns tidsplan bliver travlere, internettet er en vidunderlig måde at holde trit med dem og se på deres seneste køb. Du kan gå til dit barns side og se de produkter, der appellerer til dem, eller blot købe dem for at skabe, hvad der vil være en længere liste over favoritter og bøger. Og næste gang du går gennem disse bøger og har en lille smule ekstra tid til at dræbe, vil det være der, lige foran dig!

Årsag #2: Når dine børn spiller spil online, bliver de involveret i en form for social aktivitet. Det er ekstremt spændende at se dem lykkes og se dem hygge sig, når de chance på en færdighed eller teknik, som de netop har lært. Og det kan være endnu sjovere for mig, fordi jeg får at se deres indre arbejde, mens jeg ser succesen komme deres vej. Jeg skaber strategier for mine børn ved at se, hvad de er bedst til, og justere i overensstemmelse hermed. Jeg er i stand til at lade deres kreative safter frit flyde, deres ‘wow! Fik at arbejde ‘øjeblikke kommer om, så jeg kan vise min portal besøgende den måde Googled noget til deres AdWords annonce. Og bare sådan kan du bede om tips fra dine børn.

Årsag #3: Internettet er en fantastisk måde at rette op på en ændring, især som mødre, og begynde at tilbringe tid sammen med børnene igen. Der er mange ting, som et ophold derhjemme mor kan gøre for at hjælpe med at reducere den tid, der er taget af vores tidsplan. Hvis du ønsker at få nogle ekstra Cyrus barnet er fantastisk at hjælpe med værftet arbejde, eller bare nogle ekstra gøremål, kan du outsource disse opgaver og bare ansætte nogen til at afslutte det hele op for dig. Du kan også begynde at få nogle op og kommer gode ideer til din egen virksomhed.

Dette er blot tre grunde til at overveje at arbejde hjemmefra via internettet. Og det er ikke kun børnene, men også m “- tendens til rent faktisk at deltage i nogle af de bedste læring, som vi kan gøre! Så måske er det tid for dig at finde en måde at foretage en ændring og lade dine børn trives i din fritid, mens du arbejder hjemmefra – eller ej!

Skriv kommentar